Inspiraties"PRACHTIG VORMGEGEVEN"

De prachtig vormgegeven Gevoels-wijzer zet ik graag in omdat het me op een laagdrempelig wijze meer te weten laat komen over wat mijn cliënten voelen, denken en ervaren. De vragen op de kaarten spreken jong en oud(er) aan, zijn uitnodigend en ook heel makkelijk te combineren met andere coachmaterialen. Ik vind het ook fijn om zelf regelmatig een kaart te trekken of dit met vrienden of mijn partner samen te doen. De antwoorden verwerk ik, al schrijvend en tekenend, in het mooie Gevoels-Wijzer werkboek. Een soort van journaling. Kortom deze creatie is verbindend, aansprekend en veelzijdig in te zetten.


Greetje Welten

Praktijk www.hetzonnewiel.nl
Inspirerende spellen & methodieken
www.greetjewelten.nl
www.mattyengreetje.nl
"MOOIE GESPREKKEN"Ik gebruik gevoelswijzer in mijn praktijk waar ik (kinder) coaching en bijles geef. Ik laat aan het begin of eind van het uur vaak nog even een kaartje trekken.
Gevoelswijzer is daar heel erg geschikt voor. Er ontstaan altijd mooie gesprekken.
Ik gebruik de kaarten ook voor mezelf. Als ik even een antwoord nodig heb of even rustig wil zitten en nadenken. Vandaag trok ik: “zie of voel jij weleens iets van andere mensen?” Heel bijzonder dat ik juist deze trok omdat dat vandaag heel erg van toepassing is. Ik werd vandaag een beetje ziek doordat ik het gevoel van iemand anders overnam. Dus het antwoord is ja, dat heb ik best vaak!


Lita Janssen www.bijlita.nl

 

"Samen op avontuur"

Wat een fijne tool is dit om te gebruiken tijdens een coachingsessie in mijn praktijk Natuurlijk Kindgeluk! Het ziet er niet alleen prachtig mooi uit, het helpt kinderen echt zichzelf beter te leren kennen. Wat ik ook erg prettig vind werken is dat de kaarten zijn onderverdeeld in categorieën. Zo kun je bij een gerichte hulpvraag de bijbehorende kaarten alvast eruit pikken en daarmee aan de slag gaan. Een hele mooie manier om samen met kinderen op avontuur te gaan zodat ze zichzelf steeds beter leren kennen.

Liefs Resy Martens-Beeks
www.natuurlijkkindgeluk.nl

Heb jij een mooie inspiratie als aanvulling op deze pagina, laat het me weten op jufjosta@hotmail.com.
En met jou goedvinden, plaats ik het op deze pagina zodat we samen nog meer kunnen inspireren.

Winkelwagen